Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: aleksander
2009-04-07, 08:51
chętni do tworzenia portalu o pieńsku????
Autor Wiadomość
rd 

Wysłany: 2009-04-02, 17:02   chętni do tworzenia portalu o pieńsku????

"Umarł król, niech żyje król!"
piensk.com padło. trudno. ale dlaczego nie może funkcjonować portal o naszym mieście? szukam zatem ekipy, która aktywnie włączy się w współtworzenie tego dzieła.
zainteresowanych proszę o kontakt tutaj bądź na maila.

gutek702 

Wysłany: 2009-04-03, 08:31   

nie wiem czy to dobry pomysł :-/

rd 

Wysłany: 2009-04-03, 09:26   

dlaczego?

randerto 

Wysłany: 2009-04-03, 19:28   

chętnie przyłącze się do powstania nowego serwisu informacyjnego, mogę pokryć część wydatków na serwer i domenę, jeżeli jesteś zainteresowany pisz na GG: 9562548 lub na e-mail: randerto@poczta.pl

brq 

Wysłany: 2009-04-04, 18:36   

gutek702 napisał/a:
nie wiem czy to dobry pomysł :-/

bez obaw, portal w zamierzeniu nastawiony będzie zdecydowanie bardziej na kulturę - pozytywne aspekty miasta niż sensacje :evil: :) pozdrawiam ;-)

skadorwa

Wysłany: 2009-04-04, 21:57   

A coś słyszałem... Naprawdę życzę Wam brq powodzenia... Jeśli większość użytkowników strony to będą użytkownicy strony QK, to na pewno portal będzie na wysokim poziomie. Ale jeśli wyczają to ci śmieszni prowokatorzy, to po prostu będzie katastrofa.
Ja osobiście się od wirtualnego pieńska izoluję. Czas przejść na następny level :) :)

max 

Wysłany: 2009-04-05, 23:04   

skadorwa napisał/a:
katastrofa.

Katastrofa ty była jak chyba prowadziłeś ten portal, bo, przy najmiej ja wchodziłem tam żeby poczytać min. o kronice policyjnej co się dzieje w pieńsku a nie o jakiś twoich rajdach i twoich hobby.
A jeśli jak tak zapytałem w innym temacie okaże się że tym nowym właścicielem bedzie ta osoba to już widzę jak to będzie prowadzone i uprawiany trolling jak to nazwał Admin.

pozdrawiam

skadorwa

Wysłany: 2009-04-06, 07:57   

A czy miałeś obowiązek tam wchodzić? Ktoś Ci kazał?
Chyba wchodziłeś tylko po to żeby wyładować emocje. Na klawiaturze najprościej, prawda? Wyżyć się anonimowo? ;> Nie wiem czy zauważyliście (mieszkańcy Pieńska), że Wasze wypowiedzi przypominają trochę te z największych portali informacyjnych w Polsce? Takie trochę klepanie po klawiaturze bez sensu...

max 

Wysłany: 2009-04-06, 09:02   

no skadorwa nie raz na żywo ci to mówiłem....no ale jeśli się tobie pluje w twarz a ty mówisz ze deszcz pada no ok, życzę powodzenia w dalszym opryskliwym życiu.

pozdrawiam

jacek 

Wysłany: 2009-04-06, 16:17   

Muszę wtrącić kilka słów na temat Skarorwy.
Człowieku zaczynasz obrażać mieszkańców Pieńska. Klikasz w klawiaturę i nie myślisz co robisz. Większość opinii o tobie jest chyba prawdą. Mścisz się za coś?

chomik 

Wysłany: 2009-04-06, 20:29   

oj Skadorwa niektórymi swoimi postami po prostu się pogrążasz. Jak już ktoś wcześniej zauważył, zaczynasz obrażać wszystkich mieszkańców Pieńska. Wg Ciebie wszyscy pieńszczanie to sobie dają w żyłę i piją na schodach pod biblioteką :) Mieszkają tutaj sami bandyci, wandale, hiphopowcy, itd. Ogólnie chyba samo zło w tym mieście, bo już takie wrażenie można było odnieść czytając Twoje niektóre posty i artykuły na piensk.com. Zawsze tylko Pieńsk jest feee.
Jak już ktoś Cię krytykuje to oczywiście jest to złe i na pewno ten ktoś chce tylko anonimowo się wyżyć na Tobie.
A odnośnie istnienia piensk.com to strona była dobrym pomysłem i powinna istnieć dalej.
Cholernie mnie śmieszy jak odpisujesz tutaj, że jak się coś komuś nie podobało to trzeba było nie wchodzić na stronę... Moim zdaniem takie coś jest nie na miejscu, bo jak już się bierze za prowadzenie takiej strony i robi się z niej pewnego rodzaju wizytówkę miasta, to trzeba mieć świadomość, że strona istnieje przede wszystkim dla mieszkańców Pieńska.
Ja jako mieszkaniec Pieńska wchodziłem na stronę żeby poczytać o tym, co się dzieje w mieście (i nie chodzi tu tylko o sensacje). Też mnie strasznie irytowało, jak co chwila pokazywały się newsy o rajdach i innych rzeczach nie mających związku z naszym miastem.
Inna sprawa, to banowanie, usuwanie komentarzy, blokowanie kont, itp. Moje konto też zostało tam przez Ciebie zablokowane, mimo tego że nie obrażałem nikogo, a jedynie krytycznym okiem komentowałem niektóre sprawy. Uważam (zresztą nie tylko ja), że nie nadawałeś się do prowadzenia tak poważnej strony.
I jeszcze prośba: nie obrażaj mieszkańców Pieńska (tym bardziej, że sam nie jesteś z Pieńska), i nie pisz ciągle, że Pieńsk to dziura i w ogóle wszystko co najgorsze, bo jak się wiele razy już okazywało, nie masz pojęcia o czym piszesz i często mijasz się z faktami.

skadorwa

Wysłany: 2009-04-06, 22:21   

jacek napisał/a:
Muszę wtrącić kilka słów na temat Skarorwy.
Człowieku zaczynasz obrażać mieszkańców Pieńska. Klikasz w klawiaturę i nie myślisz co robisz. Większość opinii o tobie jest chyba prawdą. Mścisz się za coś?

Prawdę piszę.

[ Dodano: 2009-04-06, 22:22 ]
DeviL napisał/a:
no bo to wiesniak z lasowa !!co sie dziwisz jacek!! sloma gnojowi z butów wystaje a wielce podskakuje !!!

Wieśniakiem to Ty jesteś. Mi przynajmniej wystaje z butów za 300 zł a Tobie za 30. Taka jest różnica między nami.

[ Dodano: 2009-04-06, 22:26 ]
chomik napisał/a:
oj Skadorwa niektórymi swoimi postami po prostu się pogrążasz. Jak już ktoś wcześniej zauważył, zaczynasz obrażać wszystkich mieszkańców Pieńska. Wg Ciebie wszyscy pieńszczanie to sobie dają w żyłę i piją na schodach pod biblioteką :) Mieszkają tutaj sami bandyci, wandale, hiphopowcy, itd. Ogólnie chyba samo zło w tym mieście, bo już takie wrażenie można było odnieść czytając Twoje niektóre posty i artykuły na piensk.com. Zawsze tylko Pieńsk jest feee.
Jak już ktoś Cię krytykuje to oczywiście jest to złe i na pewno ten ktoś chce tylko anonimowo się wyżyć na Tobie.
A odnośnie istnienia piensk.com to strona była dobrym pomysłem i powinna istnieć dalej.
Cholernie mnie śmieszy jak odpisujesz tutaj, że jak się coś komuś nie podobało to trzeba było nie wchodzić na stronę... Moim zdaniem takie coś jest nie na miejscu, bo jak już się bierze za prowadzenie takiej strony i robi się z niej pewnego rodzaju wizytówkę miasta, to trzeba mieć świadomość, że strona istnieje przede wszystkim dla mieszkańców Pieńska.
Ja jako mieszkaniec Pieńska wchodziłem na stronę żeby poczytać o tym, co się dzieje w mieście (i nie chodzi tu tylko o sensacje). Też mnie strasznie irytowało, jak co chwila pokazywały się newsy o rajdach i innych rzeczach nie mających związku z naszym miastem.
Inna sprawa, to banowanie, usuwanie komentarzy, blokowanie kont, itp. Moje konto też zostało tam przez Ciebie zablokowane, mimo tego że nie obrażałem nikogo, a jedynie krytycznym okiem komentowałem niektóre sprawy. Uważam (zresztą nie tylko ja), że nie nadawałeś się do prowadzenia tak poważnej strony.
I jeszcze prośba: nie obrażaj mieszkańców Pieńska (tym bardziej, że sam nie jesteś z Pieńska), i nie pisz ciągle, że Pieńsk to dziura i w ogóle wszystko co najgorsze, bo jak się wiele razy już okazywało, nie masz pojęcia o czym piszesz i często mijasz się z faktami.

Tego jak jest nie trzeba pisać. To po prostu widać.
Może i się nie nadawałem, bo nie potrafiłem poradzić sobie z pewnym % delikatnie mówiąc upośledzonych użytkowników. Tak jest prawda. Na forum zgorzelec.info panuje jakaś kultura a na piensk.com nie było jej w ogóle. Mieszkańcy pokazali jaki poziom reprezentują i pokazują to nadal na tym forum.

max 

Wysłany: 2009-04-06, 23:33   

skadorwa napisał/a:

Mi przynajmniej wystaje z butów za 300 zł a Tobie za 30. Taka jest różnica między nami.

skadorwa nie ładnie tak komuś ubliżać..... tylko tyle zarabiasz (300zł) na heye ze na droższe cie biznesmenie nie stać że tak każdemu mieszańcowi liczysz pieniądze. Nie ładnie się zachowujesz bedąc osoba niby wcześniej publiczną.

pozdrawiam

zla_mucha 

Wysłany: 2009-04-07, 00:14   

Najbardziej podoba się mi krytyka Pawła w stylu: Tobie a mnie... Mi a Tobie... Bo ja to ja, a Ty to coś...

Przyjmij krytykę Paweł. Z honorem.

Pamiętaj, że ludzie nie krytykują Ciebie, jako jednostkę, ale tylko Twoje zachowanie i irracjonalne wywyższanie się. A i uważaj, bo łatwo można przedobrzyć, a wtedy może być źle.

Skoro tak Ci źle w tym Pieńsku, to po co był ten portal? Czy trzeba pisać o czymś, co z góry spisane jest na przegraną? Po co?

Swoją drogą buty za 30 a 300 zł - ja tam różnicy nie widzę... Tak na marginesie ;-)

aleksander 
Administrator

Wysłany: 2009-04-07, 08:51   

Blokers został zbanowany za rażące używanie słów wulgarnych.
Witać, że temat odnośnie chętnych do tworzenia nowego portalu w Pieńsku został wyczerpany, dlatego go zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi