Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
piensk.pdg.pl
Autor Wiadomość
randerto 

Wysłany: 2009-05-06, 14:41   piensk.pdg.pl

Witam i zapraszam na www.piensk.pdg.pl. Serwis informacyjno rozrywkowy MiG Pieńsk. Poszukujemy redaktorów!

max 

Wysłany: 2009-05-06, 16:49   

o proszę jaka całkiem sympatyczna strona.....

czy można wiedzieć kto jest właścicielem?

randerto 

Wysłany: 2009-05-08, 19:18   

Ja, ale nie jestem pewien, czy strona wystartuje, brakuje mi ekipy.

max 

Wysłany: 2009-05-08, 19:59   

a jakies imię nazwisko posiadasz ? fajnie było Cie poznać...i msyle ze paru chetnych by sie znalazło do pomocy....wszystko zalezy od zgranej ekipy

randerto 

Wysłany: 2009-05-09, 11:48   

Łukasz Wąsowski, jeżei chcesz pomóc, napisz ma GG: 9562548.

rd 

Wysłany: 2009-05-10, 23:24   

to jest strona miasta która można się pochwalić ;) gratulacje ;)

randerto 

Wysłany: 2009-05-11, 16:17   

dzięki ;))

rd 

Wysłany: 2009-05-18, 22:39   

Po tym co przeczytałem na stronie radia zmieniam zdanie. Znowu lizanie tyłka... Czy to się kiedyś skończy??? To ma być rzetelność? Litości :-/

dzordzo 

Wysłany: 2009-05-29, 22:39   

uprzejmie donosze, ze chlopaki z psk pdg pl dzialaja nielegalnie a na dodatek usuwaja posty ktore w zaden sposob nie lamia regulaminu. poinformowalem ich tylko o konsekwencjach ich dzialania i wyrazilem opinie na temat wywiadu z verba a moje konto zostalo zablokowane. to jest jeszcze wieksze dno niz ich poprzednicy. ale nie powinnismy chyba spodziewac sie portalu na poziomie po dzieciakach z gimnazjum ktorzy nie maja zielonego pojecia o powaznych sprawach.

chomik 

Wysłany: 2009-05-30, 15:03   

Cytat:
uprzejmie donosze, ze chlopaki z psk pdg pl dzialaja nielegalnie

To może też uprzejmie napiszesz dlaczego niby działają nielegalnie? ;) Bo ja tam nic nielegalnego nie widzę.

dzordzo 

Wysłany: 2009-05-30, 18:22   

Cytat:
My- jako redakcja, nie mamy obowiązku rejestracji portalu jako dziennik lub czasopismo, dlatego że nie otrzymujemy żadnych pieniędzy z tej działalności, więc nie mielibyśmy z czego odprowadzać podatku. Rejestracja takiego portalu jako dziennik lub czasopismo, dała by nam możliwość „władzy” takiej jak mają gazety, moglibyśmy publikować zdjęcia osób bez ich wiedzy, prowadzić „Kronikę Policyjną”, czy mieć wstęp dla miejsc tylko dla dziennikarzy. Więcej pytań możecie zadawać w komentarzach.

czy ktos moze wytlumaczyc tym dzieciakom na czym polega rejestracja w sadzie. widze, ze oni chyba sa nieswiadomi tego co wypisuja. robia kaszane na calego narazajac tym samym miasto na posmiewisko. wtrzymaliby sie z takmi komentarzami...

DeviL 

Wysłany: 2009-05-30, 18:41   

Cytat:
czy ktos moze wytlumaczyc tym dzieciakom na czym polega rejestracja w sadzie. widze, ze oni chyba sa nieswiadomi tego co wypisuja. robia kaszane na calego narazajac tym samym miasto na posmiewisko. wtrzymaliby sie z takmi komentarzami...

to wytłumacz nam wszystkim tylko konkretnie bo ja tez chciał bym się dowiedzieć jak to dokładnie jest

randerto 

Wysłany: 2009-05-30, 19:11   

zarejestrować go będziemy musieli dopiero wtedy gdy będziemy otrzymywać jakiekolwiek pieniądze, np. z reklam.

edit://

to Wy robicie z tego kaszane, my mamy zamiar tylko informaować mieszkańców o wydarzeniach na terenie MiG Pieńsk, ja nie widzę w tym niczego co mogłoby łamać prawo. Dlaczego nie jeździcie tak piensk.eu ? bo co ? mają mniej informacj ? mają taki sam cel jak mój serwis, tylko że piensk.eu nie jest na bierząco aktualizowane, ale za to mają bardziej urozmajcone forum. Sądze, że patrzycie się na mój wiek. Robicie błąd. Nie jestem dzieciakiem z jakimiś 'chwilowymi psajami'. Jak coś zaczynam, to tworze to do końca tak jak najlepiej potrafię.

jeżeli chodzi o poprzednika piensk.com- to przez Was- użytnowników, Paweł musiał go zamknąć, za brak kultury co niektórych osób. Sam zastanaiwm się nad całkowitym wyłączeniem możliwości rejestracji nowych i logowania zarejestrowanych użytników, aby nie skączyć jak piensk.com.

chomik 

Wysłany: 2009-05-30, 20:20   

dzordzo napisał/a:
czy ktos moze wytlumaczyc tym dzieciakom na czym polega rejestracja w sadzie.

Wydaje mi się, że to najpierw ktoś Tobie powinien wytłumaczyć :-)
Wg Ciebie każdy portal internetowy należy rejestrować w sądzie jako dziennik, itp? Totalna bzdura!

randerto napisał/a:
zarejestrować go będziemy musieli dopiero wtedy gdy będziemy otrzymywać jakiekolwiek pieniądze, np. z reklam.

Wtedy właściciel powinien zarejestrować działalność gospodarczą i rozliczać się ze skarbówką. Ale nawet w przypadku uzyskiwania dochodów... dalej nie widzę potrzeby rejestrowania portalu jako dziennik ;-)

randerto napisał/a:
Sądze, że patrzycie się na mój wiek. Robicie błąd. Nie jestem dzieciakiem z jakimiś 'chwilowymi psajami'. Jak coś zaczynam, to tworze to do końca tak jak najlepiej potrafię.

Wiek nie ma tu nic do rzeczy, zresztą widać, że gimnazjalista prowadzi taki portal lepiej od swojego starszego poprzednika. Oby tak dalej :-) A czy to jest słomiany zapał to się jeszcze okaże.

dzordzo 

Wysłany: 2009-05-30, 22:51   

Niby nie dziennik niby nie czasopismo a redakcje maja:http://www.piensk.pdg.pl/portal/viewpage.php?page_id=3

randerto ty udajesz czy naprawde jestes nieswiadomy tego co robisz. gdybys otrzymywal pieniadze to bys musial firme zarejestrowac a media rejestruja sie w sadzie, a zaswiadczenie z sadu jest poniekad pozwoleniem na publikowanie nawet takich wiadomosci jak newsy z pienska.

wez sobie to poczytaj: http://prawo.vagla.pl/node/7101
tylko jak mozesz ze zrozumieniem ok?

Nawet blogi powinny byc zarejestrowane w sadzie, piensk.eu tez i strony szkol w piensku tez...

[ Dodano: 2009-05-30, 23:03 ]
ale zeby naczelny pisal z ortografami toz to hanba dla portalu :)

[ Dodano: 2009-05-30, 23:05 ]
Cytat:
jeżeli chodzi o poprzednika piensk.com- to przez Was- użytnowników, Paweł musiał go zamknąć, za brak kultury co niektórych osób.

gdzies czytalem jakies jego wypociny na ktoryms portalu, tak wiec nie do konca wycofal sie z tego bagna.

Odpowiedz do tematu