|
piensk.com zapowiada wielki powrot |
| Autor |
Wiadomość |
dzordzo
|
Wysłany: 2009-06-06, 22:38 piensk.com zapowiada wielki powrot
|
|
|
slyszalem, ze w okresie wakacyjnym maja reaktywowac piensk.com ale pod zupelnie inna nazwa. z tego co mi wiadomo ma byc ostre wejscie i calkiem profesjonalna ekipa. prawdopodobnie studenci dziennikarstwa i filologii polskiej. obilo mi sie takze o uszy, ze wspolpracowal bedzie z nimi tegoroczny absolwent prawa. generalnie ma byc full pro, ale jak bedzie to sie okaze.
a druga sprawa to ten smieszny piensk.pdg. wmawiaja wszystkim, ze nie sa dziennikiem, ze z mediami nie maja nic wspolnego a dostali jednak patronat medialny nad dniami pienska. czy ktos mi moze wytlumaczyc jak (nie)media moga dostac patronat medialny? i to samo dotyczy piensk.eu. |
|
|
|
 |
DeviL
|
Wysłany: 2009-06-08, 17:27
|
|
|
| Cytat: | | slyszalem, ze w okresie wakacyjnym maja reaktywowac piensk.com ale pod zupelnie inna nazwa. z tego co mi wiadomo ma byc ostre wejscie i calkiem profesjonalna ekipa. |
Po pierwsze jak ma być administratorem ta sama osoba co ostatnio to już to forum na start jest na przegranej pozycji.Gościu nie ma za grosz pojęcia o prowadzeniu FORUM,jest osobą zadufaną w sobie z takim EGO że rzadko który takie ma.Dajcie se spokój już z tym roz....ym pieńsk.com.
| Cytat: | | . obilo mi sie takze o uszy, ze wspolpracowal bedzie z nimi tegoroczny absolwent prawa. generalnie ma byc full pro, ale jak bedzie to sie okaze. |
No sami fachowcy od jeb..a owcy.Człowieku nie ośmieszaj sie i nie pisz bzdur widze że gul ci lata że chłopak 16 letni może prowadzić strone i to w miare dobrze |
| |
|
|
|
 |
:)
|
Wysłany: 2009-06-08, 21:07
|
|
|
| Dokładnie tak, jak rzecze DeviL. Dokładnie tak. |
|
|
|
 |
chomik
|
Wysłany: 2009-06-08, 21:20
|
|
|
Też zgadzam się z wypowiedzią DeviL
Będzie profesjonalna ekipa? "Studenci dziennikarstwa i filologii", się uśmiałem.
Szczerze to bardziej mi pasuje jak strona o Pieńsku jest prowadzona przez gimnazjalistów bo jest bardziej rzeczowo i konkretnie, a owi studenci to pewnie zaraz zaczną robić swoje wywody na jakieś dziwne tematy mało związane z miastem (jak było kiedyś).
Po co ta reaktywacja? Kolejna strona o Pieńsku, na każdą będzie wchodziło 10 użytkowników-zwolenników danego portalu.
Dzordzo i przypomnij chłopakom jeszcze żeby zarejestrowali nową stronę jako dziennik, bo będzie nielegalnie |
|
|
|
 |
dzordzo
|
Wysłany: 2009-06-08, 22:44
|
|
|
| i tak wlasnie zrobie. wszystko musi byc na legalu. jesli jednym o tym mowi, to tamtym tez. skoro ma byc pro, to wszyscy musza tego dopilnowac, a w szczegolnosci czytelnicy. a konkurencji nigdy za malo. im wieksza konkurencja tym wieksza motywacja a co za tym idzie poziom. devil prezentuje ciagle ten sam, ale wyjatki potwierdzaja regule. |
|
|
|
 |
|
|