Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
piensk.com zapowiada wielki powrot
Autor Wiadomość
dzordzo 

Wysłany: 2009-06-06, 22:38   piensk.com zapowiada wielki powrot

slyszalem, ze w okresie wakacyjnym maja reaktywowac piensk.com ale pod zupelnie inna nazwa. z tego co mi wiadomo ma byc ostre wejscie i calkiem profesjonalna ekipa. prawdopodobnie studenci dziennikarstwa i filologii polskiej. obilo mi sie takze o uszy, ze wspolpracowal bedzie z nimi tegoroczny absolwent prawa. generalnie ma byc full pro, ale jak bedzie to sie okaze.

a druga sprawa to ten smieszny piensk.pdg. wmawiaja wszystkim, ze nie sa dziennikiem, ze z mediami nie maja nic wspolnego a dostali jednak patronat medialny nad dniami pienska. czy ktos mi moze wytlumaczyc jak (nie)media moga dostac patronat medialny? i to samo dotyczy piensk.eu.

DeviL 

Wysłany: 2009-06-08, 17:27   

Cytat:
slyszalem, ze w okresie wakacyjnym maja reaktywowac piensk.com ale pod zupelnie inna nazwa. z tego co mi wiadomo ma byc ostre wejscie i calkiem profesjonalna ekipa.

Po pierwsze jak ma być administratorem ta sama osoba co ostatnio to już to forum na start jest na przegranej pozycji.Gościu nie ma za grosz pojęcia o prowadzeniu FORUM,jest osobą zadufaną w sobie z takim EGO że rzadko który takie ma.Dajcie se spokój już z tym roz....ym pieńsk.com.

Cytat:
. obilo mi sie takze o uszy, ze wspolpracowal bedzie z nimi tegoroczny absolwent prawa. generalnie ma byc full pro, ale jak bedzie to sie okaze.

No sami fachowcy od jeb..a owcy.Człowieku nie ośmieszaj sie i nie pisz bzdur widze że gul ci lata że chłopak 16 letni może prowadzić strone i to w miare dobrze

:) 

Wysłany: 2009-06-08, 21:07   

Dokładnie tak, jak rzecze DeviL. Dokładnie tak.

chomik 

Wysłany: 2009-06-08, 21:20   

Też zgadzam się z wypowiedzią DeviL :-)

Będzie profesjonalna ekipa? "Studenci dziennikarstwa i filologii", się uśmiałem.
Szczerze to bardziej mi pasuje jak strona o Pieńsku jest prowadzona przez gimnazjalistów bo jest bardziej rzeczowo i konkretnie, a owi studenci to pewnie zaraz zaczną robić swoje wywody na jakieś dziwne tematy mało związane z miastem (jak było kiedyś).
Po co ta reaktywacja? Kolejna strona o Pieńsku, na każdą będzie wchodziło 10 użytkowników-zwolenników danego portalu.
Dzordzo i przypomnij chłopakom jeszcze żeby zarejestrowali nową stronę jako dziennik, bo będzie nielegalnie ;-)

dzordzo 

Wysłany: 2009-06-08, 22:44   

i tak wlasnie zrobie. wszystko musi byc na legalu. jesli jednym o tym mowi, to tamtym tez. skoro ma byc pro, to wszyscy musza tego dopilnowac, a w szczegolnosci czytelnicy. a konkurencji nigdy za malo. im wieksza konkurencja tym wieksza motywacja a co za tym idzie poziom. devil prezentuje ciagle ten sam, ale wyjatki potwierdzaja regule.

Odpowiedz do tematu